• Bucuresti, Sos. N. Titulescu Nr.1, Bl. A7, Sc. B, Ap. 50

ISTORIA CCIRI

Camera de Comert si Industrie Romania-Israel (CCIRI) a fost infiintata in anul 1990, in baza unei Hotarari de Guvern, fiind prima camera de comert bilaterala din Romania. 

Este o organizatie non-guvernamentala, de utilitate publica, cu caracter autonom si apolitic, al carei scop este promovarea relatiilor de cooperare economica dintre Romania si Israel. Printre membrii CCIRI se numara firme importante, atat romanesti, cat si israeliene.
CCIRI a organizat, din anul 1990 si pana in prezent, numeroase misiuni economice in Israel cu ocazia unor importante manifestari expozitionale internationale, precum: TECHNOLOGY, AGRITECH, MODERN LIVING, SECURITY etc., axate pe sectoare importante pentru cooperare economica, cum ar fi: agricultura, industria alimentara, electronica, echipament medical, high-tech etc.

Au fost organizate anual, la Bucuresti, expozitii de IT&C, impreuna cu firma Globe Gate Ltd. din Israel si Ambasada Statului Israel la Bucuresti. 

Incepand din anul 1999, CCIRI a realizat, in colaborare cu Israel Export Institute, forumuri anuale de afaceri, alternativ la Bucuresti si Tel Aviv, forumul din anul 2001, fiind dedicat implinirii a 10 ani de activitate, iar următoarele forumuri, pe domenii de activitate (constructii, turism, IT, industrie etc.).
Prin calitatea serviciilor sale, Camera de Comert si Industrie Romania-Israel a reusit sa atraga importante investitii straine in Romania si sa sprijine investitorii in finalizarea actiunilor lor.
Intrarea Romaniei in Uniunea Europeana a impulsionat in mod deosebit investitiile israeliene in tara noastra, mai ales in domeniul imobiliar, al serviciilor si productiei alimentara, iar CCIRI este pregatita sa sprijine in continuare efortul investitorilor israelieni in cele mai diverse domenii.

Camera de Comert si Industrie Romania Israel este membru asociat al Camerei Nationale de Comert a Romaniei.

Suntem pregatiti sa oferim servicii de consultanta prin firmele membre ale Camerei, in domeniul juridic, vamal, bancar precum si in alte domenii.