• Bucuresti, Sos. N. Titulescu Nr.1, Bl. A7, Sc. B, Ap. 50

DEVENITI MEMBRU

Devenind membru al Camerei de Comert si Industrie Romania-Israel te bucuri din plin de beneficiile acestui statut:

 

 1. 1. Oportunitati de networking
  Camera va ofera beneficiul de a avea acces la contacte de business din domeniile dorite de dumneavoastra, de a comunica cu alti oameni de afaceri si de a stabili oportunitati noi sau parteneriate noi.
 2. 2. Recomandari 
 3. Membrii Camerei sunt recomandati atunci cand exista cereri de furnizori de la persoane fizice sau juridice.
 1. 3.Vizibilitate
  Membrii CCIRI apar pe pagina oficiala de internet a CCIRI, compania dumneavoastra putand fi evidentiata in articolele noastre, in functie de evenimentele la care participati. De asemenea, puteti folosi logo-ul CCIRI in corespondenta dumneavoastra cu alte companii. 

 2. 4. Evenimente
  Camera de Comert si Industrie Romania-Israel organizeaza evenimente de tip “Business Breakfast”, evenimente de socializare, targuri, expozitii, mese rotunde, cursuri, seminarii sau vizite la institutii publice centrale sau locale, afaceri locale sau obiective nationale importante. Evenimentele organizate de Camera sunt gratuite si reprezinta o oportunitate pentru membrii nostri de a interactiona cu potentialii consumatori, clienti sau furnizori sau de a purta un dialog direct cu autoritatile centale sau locale.
 3.  
 4. 5. Oportunitati de afaceri
  Camera primeste oportunitati de afaceri din partea firmelor israeliene sau romane si faciliteaza parteneriatele dintre mediile de afaceri din Romania si Israel.
 5.  
 6. 6. Oportunitati de promovare
  Cu ajutorul CCIRI va puteti promova afacerea prin intermediul evenimentelor si programelor noastre, in mediul online, cu ajutorul paginilor de socializare si paginii de internet, atat in Romania, cat si in Israel. De asemenea, logo-ul companiei dumneavostra va fi publicat lunar gratuit in sectiunile din mai multe reviste de business, dedicate CCIRI.
 7.  
 8. 7. Dezvoltare profesionala
  Membrii Camerei sau partenerii nostrii organizeaza periodic cursuri si seminarii de leadership și acest fapt reprezentand o buna oportuniate pentru membrii nostri de a participa la acestea.
 9.  
 10. 8. Contacte de business
  Puteti obtine contacte de business ale membrilor nostri romani sau israelieni, iar noi va putem ajuta pentru facilitarea posibilelor parteneriate.
  Suport pentru activitatile profesionale
  CCIRI va ofera sprijin pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra. Va oferim informatii cu privire la legislatie si reglementari, opinia persoanelor specializate pentru nevoile dumneavoastra si sediul nostru pentru întalnirile de afaceri. De asemenea, membrii primesc consultatii din partea specialistilor CCIRI.
 11.  
 12. 9. Reduceri si servicii
  Membrii CCIRI primesc discount de la partenerii nostri (restaurante, hoteluri, etc.) pe baza cardului de membru.
 13.  
 14. 10. Buletin informativ
  Newsletter-ul CCIRI aduce membrilor stiri despre evolutia mediului economic si a legisaltiei din Romania si Israel, catalogul membrilor si evenimentelor CCIRI.

Deveniti Membru

SEND AN EMAIL